Τετάρτη 10 Αυγούστου 2011

Ο εφιάλτης του πληρωμένου σκλάβου 2


The nightmare of paid slave 2

Πληρώθηκε 100 ευρώ για να τον δέσουν και να παίξει πάνω στο κορμί του ο πλούσιος γιός ενός εκατομμυριούχου. Ο νεαρός άνδρας, άνεργος εδώ και μήνες, σκέφτηκε ότι ήταν ευκαιρία να βγάλει ένα μεροκάματο. Άλλωστε του είχαν πει ότι δεν κινδύνευε. Πήγε στην ώρα του στο ραντεβού του! Τον υποδέχθηκαν οι μπράβοι του νεαρού και του εξήγησαν τι πρέπει να κάνει… θα τον δέσουν και ο «μικρός» θα παίξει πάνω στο κορμί του, χωρίς κίνδυνο, χωρίς να πάθει κάτι ο ίδιος.
Και οι τελευταίες αμφιβολίες του χάθηκαν. Ξεντύθηκε. Του είπαν να μην βγάλει το άσπρο σλιπ που φορούσε. Τον οδήγησαν γυμνό στο υπόγειο και τον έδεσαν… Στην αρχή αισθανόταν άβολα, αλλά μετά σκέφτηκε, τι διάολο ένα παιχνίδι εντός νεαρού εκατομμυριούχου είναι… δεν κινδυνεύω…
Όμως ο νεαρός είχε άλλα σχέδια για τον άνδρα που είχε ανήμπορο και δεμένο μπροστά του. Πλέον ολόγυμνος υπομένει τις ορέξεις του νεαρού.

Paid 100 euros to tie him up and play on the body of the wealthy son of a millionaire. The young man, unemployed for months, thought it was an opportunity to draw a wage.Besides, he was told he was not at stake. He went on time to appointments! He was welcomed by the young thugs and explained what to do ... would tie him up and "small"will play on the body, without risk, without anything happens to myself.
And the last doubts disappeared. Xentythike. He told her not to make the white pants he wore. Led him naked in the basement and tied him ... In the beginning he feltuncomfortable, but then thought, what the hell is a game within the young millionaire is ...not likely ...
But the youngster had other plans for the man who was helpless and tied in front. Plusnaked enduring appetites of the young.


Παγίδα στη φωτογράφιση


Trap shooting in
Το νεαρό μοντέλο δέχθηκε να το δέσουν ημίγυμνο για μια φωτογράφηση! Ποτέ δεν περίμενε ότι θα βρεθεί αντιμέτωπος με δύο άνδρες που ήθελαν να απολαύσουν το τέλειο κορμί του.
Ο νεαρός έβγαλε την άσπρη μπλούζα που φορούσε και σταύρωσε τα χέρια στη πλάτη. Οι δύο άνδρες, που υποδυόταν τους φωτογράφους, αφού σιγουρεύτηκαν ότι δεν μπορεί να λυθεί, του έβγαλαν και τα υπόλοιπα ρούχα…
The young model agreed to tie the half-naked for a photo shoot! I never expected that they will be faced with two men who wanted to enjoy the perfect body.
The boy pulled the white shirt he wore, and folded his hands on his back. The two men who impersonated the photographers, I made sure that can not be solved, and pulled theother clothes ...